Sposób przygotowania

Ugotowane jajka przekroić wzdłuż na pól, wyjąć żółtka i rozetrzeć z majonezem. Bardzo drobno posiekać wędlinę (szynkę , kiełbasę itp.), dodać do utartych żółtek . Dodać też posiekaną natkę, do smaku sól, pieprz , musztardę i dobrze utrzeć. Napełnić białka , udekorować.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ma być 8-10 dkg wędliny
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie jadłam takich jajek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    szyneczką jeszcze nie faszerowałam
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    i ja też nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wyglądają smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne na imprezkę,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takie pyszne jajeczka ominęłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    piękne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszniutkie i ładnie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !