Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy cielęce z kurkami w kapuście

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso zrazowe 500 gram
kapusta kiszona 300 gram
bulion 400 mililitrów
kurki blanszowane 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy cielęce z kurkami w kapuście

Mięso lekko rozbijamy, kurki podsmażamy, zrazy napełniamy kurkami zwijamy, podsmażamy na patelni, kapustę płuczemy dodajemy do mięsa podlewamy bulionem dusimy 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 20.01.2011 22:42
przepyszne, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak