Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kieszonki francuskie z kiszoną kapustą i kurkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
kapusta kiszona 300 gram
kurki blanszowane 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki francuskie z kiszoną kapustą i kurkami

Ciasto rozwałkowujemy , wycinamy niewielkie kwadraty, kapustę płuczemy podsmażamy na patelni , dodajemy pokroione kurki, przyprawiamy smażymy 20 minut. Napełniamy kwadraty fartszem składamy w trujkąty sklejamy boki ale nie do końca pieczemy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 15.04.2012 19:51
super
Juleczka20 24.12.2011 07:09
pycha
Joanna108
Joanna108 01.03.2011 09:03
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak