Sposób przygotowania

Wątródkę kroimy w paski, doprawiamy ziarenkiem smaku i pieprzem, a cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę i razem z wątróbką smażymy na maśle. Całość podlewamy wodą, dodajemy kostkę warzywną i dusimy ok. 5 min. Zaprawiamy śmietaną i mąka. Podajemy z ziemniakami lub chlebem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię wątróbkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszę spróbować !
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno wypróbuję przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Lubię wątróbkę, więc to coś dla mnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomita watróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    tak jeszcze nie jadłam wątróbki ale brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !