Sposób przygotowania

W każdym domu zostaje bułka,której już nikt nie zje i ja taką bułkę kroję drobną kosteczkę,rozpuszczam trochę masła roślinnego i robię grzanki.
Kosteczki bułki wkładam na blachę,skrapiam masłem i wkładam do gorącego piekarnika.
Grzanki można też zrobić na patelni a póżniej wykorzystać do czystych zup lub kremowych.
Grzanki podaję oddzielnie w salaterce lub małych miseczkach.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    dobre takie grzanki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajna miseczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Bardzo ekonomiczne rozwiązanie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też robię grzaneczki na masełku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja oprócz grzanek chcę jeszcze to naczynie ....
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    hmmmm naczynka nie oddam,dostałam w prezencie:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oj szkoda... jakby tak bliżej to bym ukradla....
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyszły jak malowane.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ja czasem grzanki też do surówek dodaję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    idealne do jakiegos pysznego kremu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !