Sposób przygotowania

1. Mięso podsmażamy na margarynie , mięso pokrojone w kostkę.
2. Przyprawiamy przyprawami.
3. Dodajemy ogórka w plasterkach, cebulkę i grzyby
4. Wszystko podlewamy co jakiś czas delikatnie wodą
5. Gdy mięso jest miękkie zaciągamy mąką tworząc sos.
6. Podawać z ziemniakami lub kaszą oraz buraczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny bardzo często robię z łopatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    łopatka wydaje się być najlepsza do gulaszu wieprzowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !