Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czarnych porzeczek z miodem i cytryną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 3 łyżki
woda 0,5 litra
miód 2 łyżeczki
cytryna 1 plaster
porzeczki czarne 2 garście

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czarnych porzeczek z miodem i cytryną

Czarne porzeczki przebrać i umyć.Do garnka wlać 2 szklanki wody,wrzucić czarne porzeczki i dodać cukier.Kompot zagotować.Gorący kompot przelać do szklanek, dodać miód i plasterek cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 07.02.2012 20:18
super
m1monika 11.12.2010 17:39
same witaminki!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak