Sposób przygotowania

Ząbki czosnku rozgnieść ze szczyptą soli. Następnie dodać żółtka, musztardę i ocet. Wszystko dokładnie razem utrzeć. W trakcie ucierania dodawać po łyżce oliwy z oliwek. Gotowy majonez przyprawić solą i pieprzem wedle smaku. Majonez czosnkowy podajemy od razu lub przechowujemy w chłodnym miejscu w zamkniętym słoiczku.

Komentarze

  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    super majonez
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepszy domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super pomysł,musze zrobić taki majonez
  • 0
    p41-2
    Opublikowano

    Futka

    Aromatyczny i smaczny - majonez doskonały :)
  • 0
    dsc00052
    Opublikowano

    Damiano

    fajny domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    często robię :))
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    taki inny i bardzo ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !