Sposób przygotowania

Awodado kroimy na pół i wydrążamy miąższ. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy drobno. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Czosnek wyciskamy przez praskę. Mieszamy wszystkie składniki. Awokado skrapiamy sokiem z cytryny.
Pozostałę składniki blendujemy i doprawiamy solą i pieprzem i papryką chili. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki i jeszcze raz blendujemy. Napełniamy awokado powstałą masą i ozdabiamy cytryną i pietruszką. Od razu podajemy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Zrobiłam okropny błąd, szkoda, że nie mogę edytować swoich przepisów. Powinno być GUACAMOLE !!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    powinno ale nieważne:P ładnie podane to się liczy,oj już dawno nie robiłam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ładne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawie wygląda i to mi się podoba
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysł podania
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !