Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w grubą kostkę, oprószyć mąką i podsmażyć na rumiano. Cebulę i paprykę pokroić na kawałki i dołożyć do mięsa, smażyć około 3 minuty. Następnie dodać 1 puszkę rozgniecionych pomidorów razem z zalewą i przyprawić do smaku. Kiedy mięso będzie miękkie, dolać kieliszek czerwonego wina. Zagotować, posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie mięsne warzywka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię paprykarz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    brzmi nieźle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !