Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sórówka z białej kapusty i ogórka z sosem czosnkowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

30-35 dag białej kapusty
3-4 ząbki czosnku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sórówka z białej kapusty i ogórka z sosem czosnkowym

Białą kapustę poszatkować, na drobno, umytego ogórka ze skórką zetrzeć na tarce, czosnek przecisnąć przez praskę, doprawić solą, pieprzem, dodać łyżkę majonezu i łyżkę jogurtu. Całość wymieszać i podawać do obiadu
.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak