Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchewkę i pietruszkę obrać, pokroić w kostkę, bulion zagotować z warzywami. Gotować do miękkości. Na oleju podsmażyć pokrojone w plasterki pieczarki. Pod koniec smażenia dodać mąkę i śmietanę, następnie szklankę bulionu, gdy się zagotuje dodać do zupy. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsza!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam pieczarkową
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Jedna z moich ulubionych zup

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !