Sposób przygotowania

Mięso pokrojone w kostkę usmażyć na patelni na oleju razem z pokrojoną cebulą. W końcowej fazie smażenia dodać przyprawę gyros. Odstawić do ostygnięcia. Mięso i cebulkę połącz razem z pokrojone ogórki i kapustę pekińską. Dodaj majonezu i zawiń ciasto w kształt rożka.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    iga2

    moja naj-najlepsza sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    uwielbiam gyros! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Też ją lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię gyros, jedna z moich ulubionych sałatek:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawy rzepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !