Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placuszki z selera

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Korzeń selera 1 sztuka
mąka do smaku
olej do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki z selera

Selera obieramy ze skórki myjemy osuszamy i kroimy w cienkie plasterki. Plasterki te obtaczamy w mące i smażymy na oleju a następnie układamy na talerzu i posypujemy jeszcze gorące lekko bułką tartą. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 11.06.2013 18:38
bardzo fajny pomysł
Seba 06.05.2013 08:49
fajny pomysł
caralajna 08.09.2012 08:48
lubię seler, takie placuszki muszę zrobić koniecznie
Małgorzata106 29.01.2012 17:37
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak