Sposób przygotowania

Kiełbasę i fasolę zemleć w maszynce.Cebulę pokroić drobno i zeszklić na oliwie.Wszystkie składniki dokładnie utrzeć, doprawić do smaku solą i pieprze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    To taka pasta "na bogato", bo ja robię tylko z samej fasoli, muszę wypróbować Twój pomysł, wtedy pogodzę tych co z mięsem i tych co bez mięsa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super do pieczywa
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniała,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !