Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kiełbasa z cebulką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 2 laski
cebula 1 sztuka
olej do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kiełbasa z cebulką

Na patelni rozgrzać olej. Cebulę pokroić w paseczki, wrzucić na olej. DOprawić kucharkiem do smaku. Kiełbaskę naciąć, również dołożyć do cebulki. Podpiec z obu stron. Podawać z pieczywem i musztardą i/lub keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 09.05.2012 19:11
super
Barbara/zuza22_85 24.04.2012 22:29
smaczne
Agnik 19.12.2011 15:22
proste i dobre
Joanna108
Joanna108 08.11.2010 18:32
a właśnie pomyślałam, żeby sobie taką zrobić :).
Margo1 22.10.2010 13:55
coś dla mnie
Iwusia 22.10.2010 10:12
Ja tez taką lubię kiełbaskę :)
RenataZ-et 20.10.2010 23:44
Też taką lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak