Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej. Cebulę pokroić w paseczki, wrzucić na olej. DOprawić kucharkiem do smaku. Kiełbaskę naciąć, również dołożyć do cebulki. Podpiec z obu stron. Podawać z pieczywem i musztardą i/lub keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też taką lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ja tez taką lubię kiełbaskę :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a właśnie pomyślałam, żeby sobie taką zrobić :).
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    proste i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !