Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa na korpusie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

korpus z kurczaka 2 szt.
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
przecier pomidorowy
woda
włoszczyzna 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa na korpusie

Korpusy z kurczaka myjemy i przekładamy do garnka. Zalewamy wodą. Dodajemy kawałki włoszczyzny i pozostałe zioła i przyprawy. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy przecier. Zagotowujemy i zabielamy mlekiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 25.10.2010 10:34
pomidorówki rządzą !!!
edyta18-20 23.10.2010 23:38
moja ulubiona zupka zwłaszcza z ryżem
gusia1000 21.10.2010 21:57
Lubię tą zupę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak