Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuścianaz podwędzoną kiełasą

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 3 szt
seler, por do smaku
kapusta biała 20 dkg
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
kiełbasa 15 dkg
sól,pieprz,słodka papryka do smaku
ziemniaki 3 szt
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
bazylia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapuścianaz podwędzoną kiełasą

Marchewkę,pora i selera oraz kapustę pokrojoną w paski podsmażyć na oleju i zalać 1,5 l wody.Dodać 3 ziemniaki pokrojone w kostkę,gotować 20 min i dodać łyżeczkę koncentratu pomidorowego i kiełbasę.Przyprawić solą ,pieprzem ,papryką i posypać bazylią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 31.12.2011 19:33
pycha
Magdalena80 20.10.2010 20:56
pycha1!
sara3 20.10.2010 20:46
godna uwagi zupka!
iza15 20.10.2010 20:36
lubię!!
iga2 20.10.2010 20:26
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak