Sposób przygotowania

Mięso przesmażyć z drobno posiekaną
cebulą, doprawiając solą i pieprzem.
Gotowe należy zmielić na jednolitą masę z
dodatkiem 4 łyżek sosu. Płaty makaronu
przekładamy masą, posypujemy serem i
składamy. Czynność powtarzamy tak do
czterech warst. Na wierzch wykładamy sos,
można posypać serem i zapiekamy około 30
minut, tak żeby makaron był miękki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pychota.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    muszę wypróbować
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Nigdy nie robilam,wyglada smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !