Sposób przygotowania

Schab umyć, dać do naczynia żaroodpornego, natrzeć przyprawami, polać olejem. wlać 1/4 szklanki wody , dodać ziele i liście laurowe , przykryć naczynie folią aluminiową i piec ok 1,5 godziny, przed końcem pieczenia zdjąć folię aluminiową aby schab się zarumienił. Wyjąć schab z naczynia odstawić aby przestygł i pokroić w tym czasie zagęścić z sosem

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglada wysmienicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super. Lubie takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Elegancki wygląd.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ładnie wyszedł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez robie taki ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !