Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEZIKI !

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 5 SZT
cukier puder 18 DAG
cukier waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: BEZIKI !

MISKĘ Z BIAŁKAMI USTAWIĆ NA GARNKU Z GOTUJĄCĄ SIĘ WODĄ. DOSYPAĆ CUKIER PUDER ORAZ CUKIER WANILIOWY I MIESZAĆ MASĘ DO MOMENTU, GDY CUKIER CAŁKOWICIE SIĘ ROZPUŚCI. NASTĘPNIE MISKĘ ODSTAWIĆ, BIAŁKA UBIJAĆ ROBOTEM LUB TRZEPACZKĄ DO UZYSKANIA BARDZO SZTYWNEJ PIANY. MAŁE BEZIKI KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA BLACHĘ WYSMAROWANĄ TŁUSZCZEM. PO UPIECZENIU DOBRZE WYSUSZYĆ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 13.02.2012 08:14
pycha
Lidia6 23.01.2012 17:25
uwielbiam bezy
anulka69 05.01.2012 11:20
pycha
iga2 05.11.2011 21:05
lubie
dianix 31.07.2011 19:23
uuu bomba! musze chyba skorzystać z przepisu!
motomaniak 22.06.2011 20:11
mniam
jolaxa1 20.06.2011 22:55
super
agata1722
agata1722 12.04.2011 08:36
pycha
jolaxa1 02.03.2011 22:08
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak