Sposób przygotowania

MISKĘ Z BIAŁKAMI USTAWIĆ NA GARNKU Z GOTUJĄCĄ SIĘ WODĄ. DOSYPAĆ CUKIER PUDER ORAZ CUKIER WANILIOWY I MIESZAĆ MASĘ DO MOMENTU, GDY CUKIER CAŁKOWICIE SIĘ ROZPUŚCI. NASTĘPNIE MISKĘ ODSTAWIĆ, BIAŁKA UBIJAĆ ROBOTEM LUB TRZEPACZKĄ DO UZYSKANIA BARDZO SZTYWNEJ PIANY. MAŁE BEZIKI KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA BLACHĘ WYSMAROWANĄ TŁUSZCZEM. PO UPIECZENIU DOBRZE WYSUSZYĆ.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    uuu bomba! musze chyba skorzystać z przepisu!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam bezy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !