Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy pasztet drobiowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cztery gotowane skrzydła
kilka wątróbek
pieczarki 30 dkg
olej do smażenia
majeranek
sól, pieprz do smaku
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet drobiowy

Obrać ugotowane mięso , wątróbki udusić na oleju z cebulą. Osobno udusić pokrojone pieczarki. Wszystko razem zmiksować, doprawić do smaku. Włożyć do naczynia i zastudzić w lodówce. Taki pasztet zarówno dobrze się kroi, jak i smaruje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 19.08.2012 21:46
ze skrzydełkami jeszcze nie robiłem
ziutula
ziutula 19.11.2011 02:05
dobry pomysł na rosołowe resztki....
m1monika 20.10.2011 22:33
fajny
marzencia2007 17.06.2011 16:52
ciekawy przepis ;) musze wypróbować
Edyta38 13.04.2011 16:19
extra przepis naprawde
izapozdro 24.03.2011 13:57
uwielbiam pasztety własnego wyrobu
Mala 08.03.2011 16:45
takie to ja lubię
Joanna108
Joanna108 09.01.2011 09:37
rewelacja
aginaa 05.11.2010 12:31
ciekawy pomysl
ben-ka 20.10.2010 22:23
Pasztet bez pieczenia ??? to coś dla mnie - podoba mi się Twój przepis,wypróbuje go na pewno.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak