Sposób przygotowania

Obrać ugotowane mięso , wątróbki udusić na oleju z cebulą. Osobno udusić pokrojone pieczarki. Wszystko razem zmiksować, doprawić do smaku. Włożyć do naczynia i zastudzić w lodówce. Taki pasztet zarówno dobrze się kroi, jak i smaruje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pasztet bez pieczenia ??? to coś dla mnie - podoba mi się Twój przepis,wypróbuje go na pewno.
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    takie to ja lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam pasztety własnego wyrobu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra przepis naprawde
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawy przepis ;) musze wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry pomysł na rosołowe resztki....
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ze skrzydełkami jeszcze nie robiłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !