Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak na maśle

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ćwiartki drobiowe ugotowane 4 szt
masło 1/2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak na maśle

Cwiartki drobiowe doprawiamy sola i pieprzem. Smażymy na maśle z obu stron na złoty kolor. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulke. Podawać z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej (można znaleźć w moich przepisach). Cebulkę dajemy do gotowanych ziemniaczków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 29.01.2013 14:51
domowe, smaczne danie, wygląda obiecująco:)
artur7 16.03.2012 13:58
fajne
Anna169Hosz 06.09.2011 22:19
Wygląda zachęcająco.
Ewelina38 05.09.2011 12:24
ależ bym teraz zjadła z apetytem taki obiadek :P)
ankaryba 26.07.2011 23:16
świetny
Iwusia 23.06.2011 22:55
musi być pyszny obiad :)
magical66 14.04.2011 09:06
pyszny
Mariusz10 02.04.2011 23:52
widać, że będzie chrupiący
mirosława4 26.03.2011 13:57
super mięsko
alaaa 10.03.2011 18:33
super,taki złociutki
RenataZ-et 12.02.2011 22:40
Bardzo apetycznie wygląda
marta1371 10.02.2011 17:43
smaczne,czasem też tak robię
m1monika 17.01.2011 22:09
muszę spróbować :-)
iwona332 23.11.2010 12:58
super
Zoso 20.10.2010 19:08
Wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak