Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek wlać do pojemnika, dodać paprykę, zioła, pieprz, Vegete i dobrze wymieszać. Cebulę drobniutko posiekać, czosnek rozgnieść, ziarenka jałowca równierz rozgnieść.
Karkówkę rozbić nieco ręką i dobrze obtoczyć w marynacie, zostawić na kilka godzin w chłodziarce (najlepiej przygotować wieczorem przeddzień smażenia).

NIE ZAWIJAĆ W FOLIE.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    w sobotę wypróbuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zapowiada sie pysznie
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Jak będzie ładna pogoda wypróbuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    takich przepisów nigdy dość :) koniecznie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robie juz 2 raz :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    to os dla mnie :) uwielbiam karkowke z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Ja w sobote wypróbuje ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny przepis, spróbowałam i polecam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !