Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pod pierzynką.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 60 dag
marchew 2-3
pieczarki 40 dag
cebula
majonez
masło
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod pierzynką.

Schab kroimy w plastry i lekko rozbijamy.Oprószamy solą i pieprzem.Pieczarki i cebulę kroimy w plastry i chwilkę smażymy na maśle.Marchewki ścieramy na tarce o dużych oczkach.Schab układamy w naczyniu żaroodpornym.Wykładamy pieczarki,marchewkę i dużą łyżkę majonezu.Pieczemy ok.godziny w 180 st.C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.05.2011 00:29
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak