Sposób przygotowania

W rondelku roztopić margarynę wkroić cebulę i mięso Wysmażyć przez 15 minut. Podlać wodą. Dodać pokrojoną paprykę ziemniaki i przyprawić przyprawami. Jak mięso będzie miękkie dodać przecier pomidorowy i podbić mąką wymieszana za śmietaną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne na rozgrzewkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna, muszę spróbować !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Smaczna, bardzo lubię zupę ogórkową:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam takie zupki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała na każdą okazję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała na każdą okazję
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !