Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
pomidor bez skórki 1 szt
ser żółty 15 dag
cebula biała 1 szt
rzodkiewka 6 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
jogurt naturalny 1 szt
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa z kapusty pekińskiej

Kapustę siekamy, solimy i odstawiamy na kilka minut. Pomidor, ser, cebulę i jajka kroimy w kosteczkę. Następnie dodajemy do kapusty, doprawiamy, dodajemy jogurt i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 16.11.2012 17:36
smaczna surówka
IKrakowianka 30.04.2012 22:13
świetna!
Krystyna32 21.04.2012 08:26
pycha
Rybciia 27.12.2011 22:44
pycha
KasiaK90 24.11.2011 13:42
dobra
m1monika 28.09.2011 22:27
smaczna
Mati13 05.05.2011 17:32
pyszna! :)
magical66 14.04.2011 09:01
pyszna
izapozdro 11.04.2011 21:03
smaczna
jeta72 03.04.2011 21:43
smaczna!!!
Mariusz10 01.04.2011 23:23
pyszna!
RenataZ-et 13.02.2011 16:27
Świetna do obiadu
ben-ka 13.01.2011 18:39
pekinkę też często robię:)
krzyniu1984 12.11.2010 08:20
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak