Sposób przygotowania

Cienkie paseczki miąższu dyni przygotowałam w/g przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/60853/dynia-krotko-marynowana-do-salatek.html

Sałatę opłukałam i osuszyłam. Z jabłka wycięłam gniazdo nasienne a miąższ, razem ze skórką, pokroiłam w cienkie pół plasterki, które skropiłam sokiem z cytryny. Rodzynki posiekałam drobniej.

Na talerzu ułożyłam sałatę, na niej zamarynowaną wcześniej dynię i kawałki jabłka. Całość posypałam kawałeczkami rodzynek i skropiłam odrobiną marynaty spod dyni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    bernika

    cuden zdjęcie! bajeczne!
  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacja!
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pięknie się prezentuje! Porcyjkę bym zjadła:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    się Panie częstują :-)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    aż ślinka leci!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !