Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy i rozdrabniamy. Z pomidorów usuwamy gniazda nasienne (wodnista część) i kroimy na drobną kostkę, następnie łączymy z tuńczykiem. Dodajemy olej z pestek winogron oraz przyprawy i dokładnie mieszamy. Bagietkę kroimy na kromki. Jajka roztrzepujemy z mlekiem i w powstałej miksturze moczymy pokrojoną bagietkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę a następnie smażymy bagietkę po obu stronach aż się ładnie. Na ciepłe jeszcze tosty nakładamy bruschettę. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !