Sposób przygotowania

Schab płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy (możemy delikatnie rozbić tłuczkiem) i posypujemy z obu stron vegetą (lub np. solą, pieprzem i papryką w proszku). Maczamy w roztrzepanym jajku, a następnie panierujemy w bułce tartej. Smażymy na wolnym ogniu, gdyż kotlet jest gruby i nie możemy dopuścić, aby panierka się spaliła zanim będzie gotowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    pyszny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Schabowy sam w sobie jest pyszny, ale słyszałam, że mięso przygotowywane razem z kością jest o wiele smaczniejsze :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko jadamy ale kto lubi to pewnie zadowolony z tej propozycji
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    soczysty i bardzo smaczny !polecam !!!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    soczysty i bardzo smaczny !polecam !!!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    soczysty i bardzo smaczny !polecam !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !