Sposób przygotowania

schab umyć, pokroić, dać na rozgrzany olej, dodać pkrojoną drobno cebulę, smażyć na złoto, podlać wodą , dać pokruszone drobno grzyby suszone i pokrojone pieczarki, dusić do miękkości, dodać rozpuszczony sos, zagotować dodać śmietana i drobno pokrojony koper, przyprawić przyprawami do smaku, kaszę ugotowac w woreczkach na sypko, podawać kaszę z sosem i mięsem oraz z patisonami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię kaszę gryczaną z sosem grzybowym, a Wy ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pożywne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !