Sposób przygotowania

schab umyć, pokroić i dać na rozgrzany tłuszcz, obsmażyć z obu stron dodać cebulę i dusić, zalać wodą, gotować do miękkości, dodać pokrojone pieczarki, gotować, dodać kostkę grzybową i rozpuszczony sos pieczeniowy, na konie dodać śmietanę i drobno pokrojony koperek, doprawić do smaku przyprawami

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Sycące danie obiadowe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam pieczarki i koperek tak więc muszę ten przepis wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !