Sposób przygotowania

Filety podzielić na plastry, oprószyć kucharkiem. Na każdym układać kawałek ser i 1/4 ogórka. Zrolować. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszny obiadek
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super pyszności!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moje dzieci się już o nie dopytują naprawdę pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe te roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe te roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    to przysmak mojej rodziny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    to przysmak mojej rodziny
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !