Sposób przygotowania

Mięsko i warzywa ugotować,kiedy będą miękkie, dodać czerwoną fasole z puszki (można dać każdą fasolę niekoniecznie z puszki) dodać barszcz czerwony rozmieszany wcześniej z niewielką ilością zupy, zaprawić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    koteczek22

    prosta zupka muszę kiedyś ja spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Podoba mi się nazwa tej zupy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię taką zupę
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !