Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić w rondelku, wkroić cebulę i mięso wieprzowe w kostkę. Podsmażyć. Dodać paprykę pokrojone ziemniaki i podlać wodą . Gotować do miękkości. Doprawić Kucharkiem, pieprzem, śmietaną i przecierem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To takie danie, które króluje na niemieckich stołach, a że swego czasu tam studiowałam, to jadłam ją wielokrotnie. Polecam!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moi goście to uwielbiają!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    jedna z moich ulubionych zup!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !