Sposób przygotowania

Brokuły i kalafiora gotujemy aby stały się miękkie. Groszek przelewamy przegotowaną wodą , na talerz wykładamy ugotowane warzywa , dodajemy groszek i polewamy zasmażką z masła i bułki tartej.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo smaczne polecam na jesień..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    same witaminy
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajnie to połączyłaś,super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie i zdrowo
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszniutki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !