Sposób przygotowania

Na oleju podsmażamy pokrojone boczek i kiełbasę. Dodajemy potem kolejno: cebulę, paprykę, cukinię, pomidory. Przyprawiamy do smaku, możemy też dodać ziele angielskie i liść laurowy. Dusimy do miękkości warzyw.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    chyba się na taki bigos skuszę :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Też taki robię, jest świetny!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis warty spróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne, apetycznie wyglądające danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    też taki lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !