Sposób przygotowania

Filety umyć i osuszyć, pokroić w kawałki, posypać solą i pieprzem, obtoczyć w mące, następnie włożyć do talerza z rozmąconym jajkiem i do kolejnego z bułką tartą, usmażyć na złoty kolor. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać oliwę i bazylię, wszystko zmiksować, dodawać stopniowo pokrojoną w kostkę fetę i mieszać. Tak przygotowanym sosem polać rybę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !