Sposób przygotowania

Wszystkie składniki umieścić w dużym garnku , wlać wodę i gotować aż kapusta będzie miękka , tylko jak poszatkujemy tą kapustę, to postarajmy się aby była grubo posiekana. Usunąć kacze kości, zupę wlewamy na talerze . Podajemy ją z ryżem na sypko.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jest to zupa bankietowa , należy do klasycznych dań podawanych na przyjęciach. Jest to zupa z pozostałości po kaczce. Jeśli dobrze ją zaprawimy to możemy popisać się przed gośćmi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna ta zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wykwintna zupka,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    smaczna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszna ta zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !