Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ze szczypiorku i pietruszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szypiorek 1 pęczek
pietruszk 1 pęczek
mięta 2-3 łodygi
olej 2-3 łyżki
sok z cytryny
sól do smaku
jajko 2 sztuki
bryndza 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szczypiorku i pietruszki

Szczypiorek, zieloną pietruszkę i mięte opłukać, osuszyć, drobno posiekać, posolić. Dodać olej, sok z cytryny oraz ocet winny. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić, bryndze pokroić w kostkę i wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 18.06.2011 11:09
uwielbiam, zwłaszcza ten serek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak