Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga panierowana

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panga 2 płaty
cytryna 0/5 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Panga panierowana

Płaty pangi rozmrozić i osuszyć. Z obu stron wyciskamy po troszkę soku z cytryny. Posypujemy pieprzem, Kucharkiem i przyprawą do ryb z obu stron. Moczymy w jajku i obtaczamy w bułce tartej. Jak ktoś woli grubą panierkę to można jeszcze w mące. Smażymy na patelni na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta69 24.10.2010 13:19
super
Patrycja38 20.10.2010 10:08
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak