Sposób przygotowania

Filet z dorsza przyprawiamy przyprawą do ryb, odstawiamy.
W tym czasie por i marchew kroimy w krążki, na folii układamy rybę, posypujemy warzywami, dokładnie owijamy, układamy na blaszce, pieczemy ok 25 minut w temp 180stopni.

Pyszna, zdrowa rybka :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Lubię piec rybę z warzywami w folii, jest delikatna i pyszna wtedy, ale ja zawsze marchewkę trę na tarce
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Lubię piec rybę z warzywami w folii, jest delikatna i pyszna wtedy, ale ja zawsze marchewkę trę na tarce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !