Sposób przygotowania

Żołądki myjemy, oczyszczamy,przelewamy wrzątkiem i kroimy w mniejsze kaałki.Kiszone ogórkiobieramy i kroimy w drobną kostkę.Cebulę i czosnek obieramy i drobno kroimy ( czosnek możemy rozgnieść w prasce).Na patelni rozgrzewamy olej, wkładamy cebule z czosnkiem i podsmażamy.Dodajemy ogórki żołądki, wlewamy kilka łyżek wody, doprawiamy solą i pieprzem.Mieszamy.Patelnię przykrywamy i dusimy gulasz na małym ogniu około godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię ,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nie wiem czy by mi smakowało,,,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !