Sposób przygotowania

Rybę oskrobać, oprawić, umyć, przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i odstawić na 1 godzinę w chłodne miejsce. Cebulę obrać i pokroić w plastry. Kurki oczyścić, umyć. Rybę obtoczyć w mące i usmażyć na połowie masła. Na reszcie masła udusić kurki z cebulą. Przyprawić solą i pieprzem, włożyć rybę i dusić ok. 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    sandacz dobra ryba,a jeszcze z kurkami pyszna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    rewelacja!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !