Sposób przygotowania

Groszek udotować do miękkości w wodzie z dodatkiem soli i cukru. Następnie zmiksować z masłem, wymieszać z posiekaną miętą. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i cukrem. Podawać na zimno jako dodatek do ryby z frytkami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zaskakujace połazenie, ale może byc smaczne- sprawdzę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    takie inne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomysłowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawe
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Podoba mi się to połączenie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    interesujący pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !