Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz czerwony zabielany

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 1/2 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyżki
śmietana 12% 2 łyżki
mąka 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz czerwony zabielany

W garnku zagotować wodę i wkroić do niej obrane buraczki czerwone. Przykryć i dodać kucharka. Po 5 minutach doprawić do smaku, dodać czosnek i podbić mąką rozmieszana ze śmietaną.Można podawać z gotowanymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 06.04.2013 09:25
bardzo go lubię
Bernadeta1 27.02.2013 16:10
moja ulubiona zupka
mamusia1 14.10.2012 10:45
jest wspaniały! polecam!
mamusia1 14.10.2012 10:45
jest wspaniały! polecam!
mamusia1 14.10.2012 10:45
jest wspaniały! polecam!
mamusia1 14.10.2012 10:45
jest wspaniały! polecam!
Joanna108
Joanna108 19.04.2012 15:19
super ten barszczyk!
[email protected] 29.03.2012 13:43
super bardzo lubie
Zoso 24.03.2011 19:30
lubię taki barszcz
mamusia1 09.11.2010 16:37
pyszny i treściwy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak