Sposób przygotowania

Sparzamy rybę ściągnąć z nie skórę , pokroić na porcje posolić i popieprzyć. Ułożyć w rondelku przekładając na przemian z masłem i cebulą zalać wodą i dusić. Na koniec dolewamy śmietanę . Kawałki ryby ułożyć na półmisku , polać sosem , który nam pozostał i udekorować ładnie świeżymi ziołami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    o takiej rybie nie słyszałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    myślałam że chodzi o cukierki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie no cukierki w śmietanie ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    co to za ryba/ pierwsze słyszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie widziałam jeszcze miętusa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !