Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 2
mrożony szpinak
ser pleśniowy 30 dag
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
czosnek
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Panga z serem

Filet z pangi przyprawiamy pieprzem cytrynowym, solą i odstawiamy na godzinę a najlepiej aby ryba poleżała na noc w lodówce. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem i wkładamy rybę na nią zetrzeć połowę sera pleśniowego, następnie to dodajemy czosnek odciśnięty przyprawiony ze szpinakiem. Na koniec ścieramy resztę sera i wstawiamy do piekarnika na 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 15.11.2011 17:00
mniam
ankaryba 07.07.2011 11:47
pyszna rybka
ElizaT 16.02.2011 11:07
lubię ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak