Sposób przygotowania

Filet z pangi przyprawiamy pieprzem cytrynowym, solą i odstawiamy na godzinę a najlepiej aby ryba poleżała na noc w lodówce. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem i wkładamy rybę na nią zetrzeć połowę sera pleśniowego, następnie to dodajemy czosnek odciśnięty przyprawiony ze szpinakiem. Na koniec ścieramy resztę sera i wstawiamy do piekarnika na 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię ryby
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !